Æresbevisninger IL Fram 2021

IL Fram har gjennomført sitt årsmøte og også i år er det tildelt æresbevisninger. Alle tre tildeles i gruppe II (for 15 års eller mer innsats) og alle tre for klubben som både aktiv godt inn i voksenalder, lagledere, og engasjerte og dyktige trenere.

IL Fram æresbevisning 2021 går til
Roger Veimo
Børge Lillebo
Anne Marie Steinvik

Hovedstyret gratulerer.

Roger Veimo
Roger Veimo, tildeles IL Frams æresbevisning gruppe II, jnf. vedtekter av 1984, for deltakelse i lagidrett og administrativt arbeid i godt over 15 år. 

Roger Veimo har spilt fotball i IL Fram fra barnsben av og frem til A-lagsnivå. Fra starten på A-laget var han med Fram opp i 2 divisjon, og kun avbrutt av korte opphold i Lånke og Stjørdals Blink så hadde han en solid karriere på A-laget. Han var en hardtarbeidende spiller med tøffe taklinger og harde skudd. Han ga alltid alt på både treninger og kamper, og var en vond spiller å møte for sine motspillere. Som medspiller fikk man klar beskjed om innsatsen ikke var i henhold til forventningene, men han bidro også som humørspreder i en tid hvor det sosiale miljøet på A-laget var meget godt. Roger har spilt fotball i over 25 år for IL Fram, og trente også A-laget i en periode. De senere årene har han også vært primus motor for Fram Oldboys.

Roger har trent to av sine døtre siden de startet med fotball i 7-årsalderen. Disse lagene er i dag Fram J17 og J15 – to robuste lag som både presterer godt sportslig men som også har klart å beholde mange spillere gjennom årene. Som trener er Roger meget dedikert, og særs godt forberedt til både treninger og kamper. Han legger ned mange timer i løpet av året ikke bare på treningsfeltet, men også i forberedelser. Han er alltid først på plass på treningene, med alt utstyr i orden og hele treningsøkta ferdig planlagt ned til hver minste detalj i sin velkjente notatblokk. Han ser og følger opp enkeltspillere, og lever tydelig opp til verdigrunnlaget i barnefotballen om «Flest mulig – lengst mulig – best mulig». Roger har som trener og spiller gjort en stor innsats for IL Fram i flere tiår. 

Roger Veimo

Børge Lillebo
Børge Lillebo, tildeles IL Frams æresbevisning gruppe II, jnf. vedtekter av 1984, for deltakelse i lagidrett og administrativt arbeid i godt over 15 år.

Børge Lillebo kom til IL Fram som sisteårs junior fra Stjørdals-Blink i år 2000. Etter dette ble han en del av A-laget, hvor han spilte i drøyt ti år. Han har spilt for Fram i både 4, 5 og 6 divisjon, og mot slutten av spillerkarrieren så gikk han inn som spillende trener for A-laget i 2 år.  Han fylte en meget viktig rolle i en tid hvor seriesystemet ble endret, og sørget som trener for at IL Fram som ett av tre lag beholdt sin plass og ikke rykket ned. 

Børge har frem til 2020 virket som fotballtrener for Gutter 2007, og utmerker seg med høy kreativitet og analytisk tilnærming til treneroppgaven. Fra videoanalyser av utenlandske motstandere før Storsjøcup, til egne treningsøvelser som har spredt seg i klubben. Han har bidratt som trener på frivillige helgetreninger på Framnes for alle barn og ungdommer som ønsket å delta. Høsten 2020 tok Børge over ansvaret for G19, og han har allerede rekruttert tilbake flere spillere som har ikke har spilt fotball på flere år.  

Børge har vært leder for Fram fotball, og tok over på et tidspunkt hvor avdelingen var i en økonomisk krevende situasjon. Gjennom enorm innsats og pågangsmot så snudde Børge avdelingen rundt, og kunne etterhvert overgi ansvaret til neste leder med en solid og trygg økonomi. Han er også iniativtaker og til dags dato fremdeles primus motor for Lars Meland cup. Børge har med sin smittende entusiasme og arbeidskraft vært en meget viktig ressurs for Fram fotball i over to tiår. 

Børge Lillebo

Anne Marie Steinvik
Anne Marie Steinvik, tildeles IL Frams æresbevisning gruppe II, jnf. vedtekter av 1984, for deltakelse i lagidrett og administrativt arbeid i godt over 15 år.

Anne Marie er for de aller fleste mest kjent som en særdeles entusiastisk og engasjert tilskuer, et dugnadsmenneske uten sidestykke og ei som tar i et tak når det behøves. Hele spennet fra vaffelsteking og praktisk organisering til arrangør av sosiale sammenkomster hjemme hos seg selv for mange årganger av lag, tar Anne-Marie på seg når hun ser det nødvendig. 

Anne Marie har derimot lagt ned flere timer for IL Fram enn det som er synlig for de fleste. Hun har selv vært spiller fra hun var sju til 22 år og hun har vært trener for barne og ungdomslag sammenhengende, og overlappende, fra 2008 til dags dato (2021). Dette er jenter 01 fra 2008 til 2015, gutter 03 fra 2010 til 2012 og jenter 07 fra 2014 til 2021. Alle handballag i IL Fram. Dette betyr at hun har trent lag sammenhengende i vel 13 år og treneransvaret for til sammen 19 sesonger. 

Anne-Marie er en engasjert og omsorgsfull trener og det mistenkes også at hennes daglige virke har kommet godt med for de med vonde muskler og ledd som har hatt behov for akutt pleie. 

Anne Marie Steinvik