Trimposter Skatval 2020 – start 1. april

Trimpoeng er en app man må laste ned, og deretter melde seg på konkurranser i nærheten. Vår konkurranse heter Trimposter Skatval 2020 og varer fra 1.april til 31.oktober.

Skatval Skilag og IL Fram har i flere år lagt til rette for at folk på Skatval skal komme seg ut og være aktive. I 2017 tok vi i bruk denne appen for å øke aktiviteten. Og for en suksess vi oppnådde!
Vi har klart å få ut mange på turer i Skatvals flotte natur. Så derfor gir vi dere nok en gang muligheten. Det er en fin blanding av gamle og nye steder å besøke.


For å få med også de unge vil vi år gi alle under 18 år gratis deltagelse i sommerens konkurranse. Last ned appen til barnas telefon og meld de på konkurransen, men ikke gå til betaling. Send en mail til anita.floean@hotmail.com for gratis deltagelse.


Vi tar gjerne i mot nye turmål, send inn forslag via appen eller på mail.
Vi deler ut premier til de tre med høyest poengsum, samt at vi deler ut deltagerpremier til alle de som får mer enn 500 poeng. Hvor mange deltagerpremier vi deler ut kommer an på hvor mange deltagere vi blir. Vi prøver å premiere minst 10%.


Ta kontakt om det er noe du lurer på 🙂
Vi ønsker dere alle en god tur!!