Seier for G19-laget!

IL Fram sitt G19-lag vant mot Lånke 2 tirsdag 23. april. Dette var første seier i offisiell seriekamp for G19-laget, og det blir neppe den siste 🙂

Laget ble opprettet sommeren 2023 og består av gutter født i 2006. Spillerne har tidligere spilt for både Fram, Tangmoen og Blink, men ble i løpet av 2023 med på IL Fram. Fram gikk opp i 1-0-ledelse ved Lukas Hesselberg, og Even Alstad økte ledelsen med et knallhardt frispark. Lånke fikk ei redusering omtrent midtveis i andre omgang, men Fram greide å kontrollere kampen inn til seier og dermed første 3-poenger. Forrige kamp spilte de uavgjort mot Remyra.

G19-spillerne bidrar også opp på A-laget til IL Fram og så langt i A-lagssesongen har 7 G19-spillere fått spilletid på A-laget. Dette lover godt for resten av sesongen og får kommende sesonger!

For første gang på mange år har IL Fram lag i alle årsklasser. Dette er takket være et godt samarbeid med andre klubber i Stjørdal, slik at flere av lagene er samarbeidslag. På den måten blir det gode treningsgrupper som vi håper fører til gode resultater og ikke minst mer fotballglede!

Følg våre lag her:
https://ilfram.no/lag/