Trimpoeng

Trimgruppa som er et samarbeid mellom Skatval Skilag og IL Fram har i flere år lagt til rette for at folk på Skatval skal komme seg ut og være aktive. I 2017 tok vi i bruk denne appen for å øke aktiviteten. Og for en suksess vi oppnådde! 

Vi har klart å få ut mange på turer i Skatvals flotte natur. Så derfor gir vi dere nok en gang muligheten. Det er en fin blanding av gamle og nye steder å besøke.

Vi har en blanding av krevende poster og flere lett tilgjengelige poster. Det betyr at om vi får klager på at folk tar seg til rette og/eller kjører bil til postene blir disse stengt umiddelbart. Her har alle et ansvar for at vi skal være velkomne i bygda! Vi ønsker at dere skal gå eller sykle til postene. Ikke bruk motoriserte kjøretøy. 

I 2020 ga vi gratis deltagelse til barn og unge. Dette ble en stor suksess, og vi vil fortsette med dette. Er du under 18 år så last ned appen til telefonen og meld deg på konkurransen. Ikke betal, men send en mail til anita.floean(alfakrull)hotmail.com for gratis deltagelse.

Vi har to konkurranser i året. Sommertrimmen varer fra 1.april til 31.oktober, mens Vintertrimmen varer fra 1.november til 31.mars.

Vi tar gjerne imot nye turmål, send inn forslag på mail eller bruk muligheten du har i appen.

Vi deler ut premier til de som får mer enn 1000 poeng. Hvor mange deltagerpremier vi deler ut kommer an på hvor mange deltagere vi blir. Vi premiere minst 10%. Alle premiene på konkurransen blir uttrekkspremier. Vi premierer derfor ikke topplasseringene.

Ta kontakt om det er noe du lurer på 🙂

Vi ønsker dere alle en god tur!!