Seriemester 9er og 11er

Spennende tid med mye usikkerhet, både rundt antall spillere, men også usikkerheten rundt covid-19 preget nok sensommeren for mange lag, også for g13 og g14 i IL Fram. Det ble kjapt besluttet at g13 trakk sitt lag i serien og heller ble en del av g14, men likevel kunne det se ut til at koronasituasjonen på våren hadde bidratt til en enda mindre spillerstall. Lengre sør var det et annet lag som også over lengre tid hadde opplevd noe frafall, og de speidet nordover for om mulig få til et samarbeid med skatvalingene.

Her var det bare og hive seg rundt, og med godt og ryddig arbeid fra styret i begge lag, var samarbeidslaget FramTangmoen et faktum for høstsesongen 2020. Kretsen var også løsningsorientert og ryddet plass til to lag, ett i 2.divisjon i 11’er, og ett lag i 9’er.

Samarbeidet har vært en ubetinget suksess, hvor også tidligere spillere som hadde forlatt kunstgresset, kom tilbake! Med en solid spillerstall på 25 stk, har det vært gode tider for trenerne Morten Johansen og Arild Heimstad fra Tangmoen, og Asle Sekelsten og Torgeir Granbom fra IL Fram. Det har vært spilt hjemmekamper i 11’er på Framnes, og hjemmekamper for 9’er på Tangmoen Stadion og treninger begge steder hver uke. Positiv stemning på treninger og kamper, et samspill i stadig utvikling, vennskap på tvers av klubbtilhørighet og et resultat som gjør at gjengen står som serievinnere i både 9’er og 11’er, frister nok til videre samarbeid!

Selv om gjengen markerer sesongavslutning på klubbhuset nå søndag, så pågår fortsatt kampen om å bli kretsmester i 9’er! De sikter selvsagt mot toppen her også!